Možná jsme do Beer Geek Baru měli vyrazit později a ne cca 2 měsíce po otevření. Celé to bylo takové syrové, nehotové a tím nemyslím jenom prostředí, ale i styl obsluhy, jídlo (to nebylo žádné), organizaci atd.
Ale popořádku, přijel jsem z důvodu pracovní akce pozdě a tak se bratři pokusili mi náš trest za všechno pozdní, dát natrvalo. To se jim samozřejmě nemohlo povést a tak jsme začali konzumovat. Na čepu bylo cca 15 výborných piv, česká i zahraniční. Zahraniční, především silná piva jsem si nemohl vynachválit. Někteří bratři, např. Padeleaf, Forbidden (fanoušek Staropramenu), dál pili česká piva a vypadali spokojeně : )
Co mně přišlo super, jsou LCD displeje na kterých byla uváděna piva, která jsou právě k dipozici, škoda jenom, že na ně nebylo vidět ze všech míst v baru.
Ke kuchyni se nic říct nedá, protože neexistuje, podle vyjádření majitele bude dokončena cca za 2 měsíce a tak se možná do Beer Geek Baru ještě vrátíme.
https://www.facebook.com/beergeek.cz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
10 | 4 | 1 | 4 | 3 | 2 | 4 | 28 | |
![]() |
8 | 4 | 1 | 2 | 3 | 2 | 3 | 23 | |
![]() |
8 | 4 | 0 | 2 | 1 | 4 | 3 | 22 | |
![]() |
* | 10 | 4 | 0 | 2 | 4 | 4 | 4 | 28 |
![]() |
9 | 3 | 2 | 4 | 3 | 3 | 3 | 27 | |
![]() |
10 | 4 | 1 | 3 | 3 | 4 | 2 | 27 | |
![]() |
55 | 23 | 5 | 17 | 17 | 19 | 19 | 155 |
27. října 2014 v 14.57
Já tyhle ultramoderní prostory nemám rád. Možná ale nemají rády oni mě. Nedá se jim říci ani hospoda, pub či bar. Obdobné prostředí je i v Pivní mapa. Tam jsem dal prostředí dokonce jeden bod. Také nerozumím, proč někteří bratři hodnotili jídlo. Kuchyň tu žádná není. Že by to bylo za ty mandle v pytlíku?
29. října 2014 v 14.08
1. Není nutno mít rád ultramoderní hospody. To taky každý známkuje spíš v kategorii „atmosféra“. Kategorie „prostředí“ je víc objektivní, ne závislá zcela na tom, kdo co má rád, ale jestli je to funkční, úhledné, čisté, ne rádobyútulný paskvil. Pivní mapa je jen strohá, Beer Geek je špičkový desing.
2. V tom případě nerozumím, proč jsi ty sám vybral Pražské pivní museum v Dlouhé a jídlo tam sám hodnotil, když tam kuchyně také není a také si jídlo stejně jako v Geeku nechávají donášet z picošky. Někdo holt třeba hodnotí, co mu jsou schopni donést na stůl bez ohledu na to, jestli to nesou z kuchyně o patro výš nebo z picošky vedle v ulici. Ale je dobré mít stejný metr, ne jednou to donesené jídlo bodovat a podruhé se proti bodování doneseného ohradit.
Jinak u čtyř bratrů shoda, dva jsou s výrazným odskokem jinde. Zajímavé.
29. října 2014 v 16.53
1. Domnívám se, že to jak restaurace vypadá uvnitř, má být zohledněno v prostředí, nikoliv v atmosféře. Atmosférou rozumím něco jiného. A platí, že i když je funkční, čisté a nové, nemusí se líbit. Nebo spíše přesněji – vyhovovat.
2. Pivní muzeum v Dlouhé nabízelo studenou kuchyni + nabídku pro donášku jídla. Geek nenabízí nic. Takže kdyby tam někdo přivezl nejlepší bifteky, bude jídlo za 5?
29. října 2014 v 17.42
Ne „někdo přinesl“. Obsluha na základě zákazníkovy objednávky jako v PBM i v BG. Ale já jsem psal „někdo hodnotí“, ne že já hodnotím nebo že by to tak mělo být. Jen tím reaguju na otázku, jak tam mohl někdo hodnotit jídlo, když tam není kuchyně. Jídlo hodnotíme na stole, nelezeme do kuchyně. A když bude vrtulníkem převezeno z mišelína a cena bude jako kdyby to přijelo výtahem z kuchyně, tak to některému zákazníkovi třeba bude jedno. Tu picu objednal a zařídil Beer Geek, není pravda, že nenabídl nic.
30. října 2014 v 2.43
No pravda je, že se jídlo sakra blbě hodnotí, když v nabídce jsou jen buráky a mandle… Nicméně jsme s Bervosmou tu pizzu objednali již den předtím, že ji chceme a taky je pravda, že se majitel přesto druhý den, co jsme dorazili znovu ubezpečoval, jestli ji opravdu chceme… Takže to tam NENÍ zaběhnuté a normální. Navíc já osobně jsem mu kladl na srdce, že chceme tu NEJLEPŠÍ pizzu a dostali jsme salámovou, kde kromě pálivého kečupu a palivých salámů nebylo nic :-(…
Na proastorech zas nevidím až zas tak moc špatného (to mi uniformita všech husích potrefenek přijde horší…), jen mě vadilo příliš mnoho luxů… Já jsem spíš staromilec, který má rád přítmí… Ale zase naproti tomu co jsem den předtím zažil megaluxové bombardování, jak na operačním sálu v nově otevřeném Vinohradském pivovaru s diacetylovým = hnusným pivem, jsem si říkal, že by mohlo být i hůř. Na jejich obranu musím konstatovat, že před odchodem intenzitu osvětlení snížili…
15. ledna 2015 v 8.18
Jak někdo cestou do BG kritizoval, že nemají vývěsní štít, tak už tam je. I když nedá se říci, že by upoutal přímo pozornost…
16. ledna 2015 v 10.27
Zrovna si říkám, že by to chtělo po čase se tam zas kouknout, přece jen jsme to zažili ještě dost nezajetý.