32. Konvent Společenství Úplňku Bernard Pub

Publikováno dne: 01.06.2012

Tak a je to zase tady, začalo to špatně. Hospodu mám vybranou, ale díky ztracenému diáři jsem zapomněl bratry včas informovat o místě srazu. Los Sombréros je moje. Opět.

Jako hospodu jsem vybral první Bernard Pub. Rodinný pivovar Bernard se vydal, jako už mnoho pivovarů předtím, cestou svých vlastních značkových hospod – prostě „koncept“, jak někdo z bratrů poznamenal. Na pražském Žižkově je první z nich. Po troše zmatků s naší rezervací jsme se rozhlédli, interiér nebyl nijak zvláštní, takový sterilní jak je u „síťových“ hospod zvykem. Pivo Bernard různých druhů, obstojné vůně, barvy i chuti. Kuchyně sází na českou klasiku a spíše malá jídla k pivu.

Obsluha chvílemi vypadala zmateně, ale byla docela milá – asi součást konceptu. Co vypadalo příšerně, byl pohled do kuchyně. Pokud to bylo součástí „konceptu“, tak to se nepovedlo, kuchyně má být buď otevřená, nebo uzavřená a ne aby do ní hosté koukali tak trochu omylem.

Vrcholem večera, tedy alespoň pro mě, bylo naložené (asi) a pečené vepřové koleno. Už jsem kolen snědl hodně, ale tohle bylo bezkonkurenčně nejlepší. Tentokrát se však žádný velký večírek nekonal, nejdříve začal usínat Februarius, potom Pochoďák, a tak jsme zaplatili – poměrně úměrné peníze tomu, co jsme dostali, a spořádaně vyrazili domů.

Moc se těším na další naše setkání a to i vzhledem k tomu, že když tohle píšu, tak už teď je jasné, že jsem nesplnil termín odevzdání příspěvku a opět mě čeká Los Sombreros. Caramba!

bernardpub.cz

5 3 3 4 3 2 2 22
4 4 4 4 3 3 4 26
6 4 4 3 2 2 2 23
* 6 3 5 2 2 4 3 25
8 5 4 4 4 4 3 32
5 3 5 2 2 4 3 24

34
22
25
19
16
19
17
152

Jeden komentář k článku:
“32. Konvent Společenství Úplňku Bernard Pub”

  1. Pochodak píše:

    Opět hospoda, která si na něco hraje. Věřím, že kdyby ji navšívil – inkognito, i když s jeho profláknutou vizáží by to šlo těžko – sám samotinký Standa Bernard, tak by asi taky nebyl úplně spokojen…

    Jídlo v poho, ale ten zbytek ??? Nejde to přímo z nich, myslím jako z personálu a to se pozná. Nemají k tomu podniku (teď mne nenapadá jiné slovo…) důvěru a to se přenáší i na hosty…

Komentáře

Pro přidání nového komentáře k tomuto článku, se musíte nejprve přihlásit.

Webdesign: Kabris|NET