40. Konvent Společenství Úplňku – Prašivka

Publikováno dne: 01.03.2013

Prašivka v Praze na Letné je hospoda, která má atmosféru. Dílem je to tím, že se zde schází široké osazenstvo od nejnižších sociálních skupin po „slovutné“ novináře z redakcí opodál sídlícího vydavatelství Ekonomie.

Mám, ale pocit, že jsme přesto v onom lokále působili poněkud exoticky a ve chvíli, kdy si bratr Bervosmička objednal koktejl složený z osmi nápojů (od Vaječňáku po Božkov – Jablko) s brčkem a poslal jej dokola k ochutnání si už o nás šenkýřka myslela své. Bohužel to její myšlení přetavila v jakousi směs arogance  naštvanosti, takže nám, s největší pravděpodobností, poslední osmnáctku naředila, což jsme si při odchodu, dvěmi načepovanými před našim zrakem, ověřili. Vem ji čert. Největší událostí bylo však přijetí nového bratra a přiřazení mu jména VAPETR. Podle prvních dojmů, jsme zvolili správně a přeji mu, aby přes první šoky, s námi vydržel k veselé budoucnosti Společenstva. Neb jsme byli zkásnuti po dvou hodinách naší přítomnosti v „Prašivce“, táhli jsme Letnou dál k dalším zážitkům. To je ale, již jiný příběh.

Padoleaf

4 2 2 3 4 3 2 20
* 7 1 2 3 3 4 3 23
6 2 3 3 4 5 4 27
7 2 3 3 5 4 4 28
5 2 2 2 3 4 3 21
6 3 2 4 4 4 3 26

35
12
14
18
23
24
19
145

Jsou zde 2 komentáře k článku:
“40. Konvent Společenství Úplňku – Prašivka”

  1. Pochodak píše:

    Hele nic proti Prašifce. To je hospoda jaký muší bejt. Na nic nóbl si nehraje a přesto to zkouší na lidi různejma pivkama, který obměňuje a i v jídlech je náznak invence.

    To je prostě knajpa kam se přiřítíte s klukama po fotbálku a chcete si dát svejch šest, sedm a na závěr něco netradičního a mazat domů, neb zítra je taky den…

    Jen to ředění zamrzelo :(… To u výčepu to byla jiná síla a chuť !!!

    P.S. Nový člen se jmenuje Vapegr, čte se to Vazegr, to jen aby bylo jasno 🙂

  2. Ber 8 píše:

    Stejně mi je divný, jak někdy je fakt, že jde o obyčejnou putyku, hodnocen jako plus, jindy jako mínus. Ale hlavně: trochu mám strach, že se z nás stávají nějací maurerové. To bych nerad. Hodnocení hospod vidím jen jako vedlejší produkt naší poezie. Mělo by to tak zůstat.

Komentáře

Pro přidání nového komentáře k tomuto článku, se musíte nejprve přihlásit.

Webdesign: Kabris|NET