Šporkův palác vystoupil ze stínu Lidového domu. Uvnitř mistrný Gočár a nyní po rekonstrukci špičkově dyzajnovaný interiér i foxteriér. Nejmodernější restaurace v Česku. 1200 židlí, čtyři podlaží.
Osmdesát rukou personálu se nezastaví, levá vždy ví, co dělá pravá. Kuchyně luxusní, a to i na Popeleční středu. Všude mumraj, hluk, pulzující život, komunikace vázne, stejně jsme si dávno vše řekli. Sázka na prazdroj, co by člověk u takového konceptu chtěl. K němu volba jarních sládků a tmavý kozel. Špičkové Šporkovy kořalky z Prádla. Na romantický večer při svíčkách to není, na divočinu při svíčkové určitě ano. Jelene, oči máš červené.
| * | 6 | 5 | 5 | 5 | 4 | 2 | 3 | 30 | |
| 6 | 4 | 3 | 0 | 4 | 0 | 3 | 20 | ||
| 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 3 | 3 | 31 | ||
| 2 | 3 | 5 | 1 | 4 | 2 | 3 | 20 | ||
| 6 | 5 | 4 | 4 | 5 | 3 | 4 | 31 | ||
| 6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 3 | 3 | 32 | ||
| 31 | 27 | 27 | 20 | 27 | 13 | 19 | 164 |









